Recital ofensiv marca United în restanța cu Călărașiul

269

Gruparea gălățeană de futsal United a trecut cu brio peste restanța din etapa a II-a din Liga I cu cei de la Dunărea Călărași. Echipa lui Florin Ignat s-a impus cu socrul 5-1, (2-1), după ce a revenit de la 0-1, iar în partea secundă Obadă a marcat de trei ori consecutiv.

Chiar dacă Crișan, Crăciun, Lașcu și Obadă l-au încercat în mai multe rânduri pe Toniță, gălățeanul din porta Călărașiului, Dunărea a deschis scorul în cu 5.14 minute înainte de pauză, în urma unui contraatac, după ce Tacot a irosit o șansă bună de a marca în fața lui Toniță.

United a replicat în stil de echipă mare și în decurs de două minute a întors scorul în favoarea ei. Cu 4.35 minute înainte de finalul primei reprize Andrei Crăciun a egalat, după ce a luat o acțiune pe cont propriu și a plasat minge printre picioarele lui Toniță, iar Cosmin Petică a pus United în avantaj pe tabelă, când mai erau de jucat 3.12 minute. Băieții lui Florin Ignat puteau intra cu avantaj mai mare la pauză, dar Tacot, cu 13 secunde înainte de pauză, a irosit șansa lui 3-1 după 20 de minute.

Hattrick Odabă la primul meci în fața propriilor suporteri

Partea secundă a restanței i-a aparținut lui Obadă. Nou venitul la gruparea gălățeană a marcat de trei ori consecutiv și a conservat victoria gălățeană. Cu 18.53 minute rămase de jucat din meci internaționalul din Republica de peste Prut a marcat prin intermediul unui șut de la distanță, Toniță nu a putut decât să respingă mingea în poartă. Când mai erau de jucat 14.54 minute Obadă, nemarcat, din marginea careului a trimis lângă bara lui Toniță pentru 4-1, iar cu 5.08 minute rămase de jucat Obadă a marcat cu un șut de la aproape 15 metri trimis în vinclul porții lui Petrișor Toniță.

În finalul jocului cu avantaj consistent pe tabelă Florin Ignat l-a trimis în poată pe juniorul Cristian Neacșu. Tânărul portar de la United a debutat cu acest prilej în Liga I.

Florin Ignat a folosit în meciul cu Călărașului rotația: Grigoraș, Neacșu, Dinicuță – Burdujel, Cireș, Stoica, Petică – Crișan, Tacot, Obadă, Lașcu – Araujo, Crăciun. Pe banca tehnică a celor de la United, alături de antrenorii Florin Ignat, Viorel Cojoc și Alexandru Tănăsilă, a luat loc și Ionel Tămășanu, preparatorul fizic al echipei.

Cu victoria din meciul cu Călărașiul gruparea gălățeană egalează la puncte echipa de pe primul loc, Imperial Mirecurea Ciuc, ambele cu câte 6 puncte, dar United din trei jocuri disputate. Pentru United urmează o etapă de pauză urmând ca următorul meci să ăl joace tot pe teren propriu, în jurul datei de 13 octombrie, cu FK Odorheiu Secuiesc.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal