Sâmbătă maraton la ”Polivalentă”. Zi cu patru meciuri consecutive!

160
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Sâmbătă, 2 noiembrie, este sâmbăta maraton la Sala Sporturilor Dunărea, zi în care pe parchetul Polivalentei vor evolua în buclă patru dintre echipele gălățene ce evoluează ”indoor”.

Ziua maraton va fi deschisă de la ora 12.30, cu jocul din Divizia A feminină dintre CSM Galați și CSM Roman. Meciul este abordat de formația gălățeană din postura de lider incontestabil al seriei A cu 18 puncte, maximum. Adversarul formației gălățene, CSM Roman, este ultima în serie fără puncte după șase etape.

Imediat după meciul fetelor, de la ora 14.30, echipa masculină de la CSU Galați va juca în Cupa României. Gălățenii au adversar cu renume în meciul din faza 32-imilor de finală, HC Dobrogea Sud, continuatoarea fostei multiple campioane a României HCM Constanța, echipă ce și-a încetat activitatea în anul 2015 din cauza problemelor financiare.

De la ora 17.00 handbalul lasă loc voleiului pe parchetul de la ”Polivalentă”. Cei de la CSM Arcada, liderul din Divizia A1, vor juca cu CSM Câmpia Turzii, în etapa a patra din A1 masculin. Gălățenii conduc prima ligă masculină de volei cu 9 puncte, în timp ce gruparea din Câmpia Turzii este pe opt fără victorie în acest debut de sezon.

Sâmbăta maraton va fi încheiată cu un meci din prima ligă feminină. CSU Belor va juca, cel mai probabil după ora 18.30, cu Rapid București în etapa a V-a din Divizia A1. Gălățencele sunt pe val și abordează meciul de sâmbătă după o serie de patru victorii consecutive, (FC Argeș, CS Medgidia și U Cluj, în campionat, CSO Voluntari în Cupă). În clasament CSU Belor este pe pe șase cu nouă puncte, la egalitate cu Știința Bacău și Dinamo.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal