Set și meci. Zimbrul Sl. Conachi a trecut cu 6-1 de Vânători în deschiderea etapei din L4

257
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Etapa a opta din primul eșalon județean a debutat cu o victorie, scontată, a liderului în fața celor de la Avântul Vânători. Scorul final, 6-1 pentru liderul neînvins, nu reflectă în totalitate cele petrecute pe teren. ”Zimbrii” din Slobozia Conachi s-au jucat cu ocaziile și numai intervențiile portarului junior de la Vânători, Constantin Bîzgan, au limitat proporțiile scorului.

La pauză formația din Slobozia Conachi a intrat în avantaj, scor 4-0. Cosmin Matei a deschis scorul, Constantin ”Boboc” Spânache a dublat avantajul, Emanuel Corozel a urcat scorul la 3-0, iar ”Boboc” a stabilit scorul după 45 de minute. După golul patru antrenorii de la Vânători au schimbat inspirat, portarul George Tacu, în scădere mare de formă, a fost schimbat cu tânărul 16 ani Constantin Bîzgan.

Liceanul dintre buturile formației din Vânători a făcut față cu brio atacurilor lui ”Boboc”, Corozel și ceilalți jucători de la Slobozia, el a fost învins pe final, de Năpîrlică și ”Boboc”, însă nu înainte de a exaspera atacanții de la Slobozia cu intervențiile sale. Golul de onoare al oaspeților a fost marcat de Iulian Năstase, cu asist fiind responsabil Cătălin Mârza.

Pentru Zimbrul Slobozia Conachi este a opta victorie consecutivă din acest sezon. Formația din Slobozia Conachi conduce în Liga a IV-a cu 24 de puncte, golaveraj 60-8. Până la derby-ul de titlu cu cei de la Avântul Valea Mărului formația din Slobozia Conachi mai are de jucat cu: Agrostar Tulucești, etapa a IX-a, Avântul Drăgănești, etapa a X-a, și Gloria Ivești, etapa a XI-a. Meciul cu vălmărenii este programat în jurul datei de 17 noiembrie, cu ”zimbrii” gazde.

Cei de la Avântul Vânători sunt pe opt în clasamentul la zi, 9 puncte din 8 jocuri. Pentru formația originară din Vânători urmează meciul cu Voința Cudalbi, joc la care vânătorenii sunt gazde.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal