Șoimii Foltești țintește spre primul eșalon județean. ”Anul următor vrem să accedem în Liga a IV-a”

1253
Șoimii Foltești

Începând cu acest sezon al doilea eșalon județean și-a îmbogățit zestrea de echipe cu încă patru cluburi. Cea mai bine clasată dintre echipele nou admise, Șoimii Foltești, are planuri mari în ceea ce privește participarea în fotbalul județean gălățean.

Clubul Șoimii Foltești s-a înființat în acest an, 2019. Un prim obiectiv al nostru este formarea și promovarea a două echipe unite, de seniori și juniori. Dorința noastră este ca cele două echipe să fie formate din localnici, fotbaliști din comuna Foltești. De anul viitor ne propunem să accedem în primul eșalon județean, Liga a IV-a”, ne-au spus oficialii de la Foltești.

Șoimii Foltești

Pe lângă performanța din teren, clubul din Foltești își propune și îmbunătățirea infrastructurii sportive. ”Edificarea stadionului comunal prin plantarea gazonului, construirea vestiarelor și a unei tribune de mici dimensiuni, sunt primele noastre obiective în materie de infrastructură sportivă”.

În ceea ce privește finanțarea echipei oficialii de la Foltești ne-au spus: ”În acest moment echipa este susținută financiar de Grupul de firme MMA GROUP SECURITY, iar pe viitor așteptăm lângă noi Primăria și Consiliul Local din Foltești, doamna primar Munteanu și domnul viceprimar Moraru fiind susținători ai sportului”.

În acest sezon, cel de debut, echipa este pregătită de Nicu Butuc, antrenor principal. Ionuț Marius Pațilea este președinte, iar Laurențiu Gigi Moraru este sufletul echipei.

Formația din Foltești este sponsorizată de MMA Group Security SRL (acționar Marian Daniel Bodea), același agent economic, MMA Gruoup Security, asigură și paza la jocurile de pe teren propriu.

Chiar dacă este club nou înființat, și activează în Liga a V-a, gruparea din Foltești beneficiază și de asistență medială la jocuri serviciu asigurat de UVSAR Galați.

Șoimii Foltești este pe cinci în clasamentul la zi din Liga a V-a cu nouă puncte câștigat în cele cinci etape scurse de la începutul sezonului, golaverajul formației din Foltești este 12-5. În etapa a V-a Șoimii Foltești s-a impus cu socrul 6-0 în jocul de pe teren propriu cu Unirea Hanu Conachi.

Duminică, Șoimii de la Foltești vor juca pe terenul Interului din Tudor Vladimirescu, urmând ca la 27 octombrie, Șoimii Foltești să revină pe propriul teren pentru jocul cu Avântul Matca.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal