Studenții au revenit de două ori cu Foresta, dar au încheiat fără punct

206
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Studenții de la CSU Dunărea de Jos nu au acumulat experiența necesară să scoată punct(e) cu un adversar de calibru cum este Foresta Suceava. În etapa a zecea formația gălățeană a cedat cu scorul 2-4 jocul de pe ”Portul Roșu” cu formația pregătită în acest sezon de legendarul Petre Grigoraș, chiar dacă formația gălățeană a revenit de două ori.

În jocul de pe ”Portul Roșu” Foresta a deschis scorul în minutul 13, gol marcat de Dudu Drugă din lovitură de pedeapsă, un penalty destul de controversat. Studenții au egalat la trei minute distanță, Andrei Bădilaș a marcat în minutul 16 cu capul din interiorul careului. Foresta a intrat în avantaj, scor 2-1, la pauză după golul marcat direct din lovitură liberă de Cornel Căinari, minutul 29.

Foresta a avut prima ocazie de gol și în repriza secundă, la cinci minute de la reluare Octavian Moise a scos de pe lina porții șutul trimis de cei de la Foresta, după ce și portarul Enache era bătut. Studenții au replicat prin Perju, plecat de la limita ofsaid-ului, minutul 53, atacantul gălățean a egalat la doi.

Doar șapte minute a rezistat egalitatea, în minutul 60 Robert Martin, lăsat singur în careu de fundașii gălățeni a marcat cu o lovitură de cap. Pe final, rămași fără resurse fizice studenții au început să comită gafe, Octavian Moise nu s-a înțeles cu portarul Enache și a comis un fault în careu sancționat cu lovitură de pedeapsă.

Dudu Drugă, în minutul 85 a transformat penalitatea și a urcat scorul la 4-2. Studenții puteau educe din diferența de pe tabelă în finalul jocului, Grigoraș a executat o lovitură liberă din ”căciula” careului de 16 metri, dar portarul Forestei a respins în corner.

CSU: Cătălin Enache – Mihail Ivașcu, George Iacob, Octavian Moise, Mădălin Hilohi – Ionuț Chiriac, Andrei Bădilaș, Iulian Mohorîță, Laurențiu Iancu – Alexandru Perju, Adrian Grigoraș. Au mai jucat: Daniel Morogan, Valentin Vîrlan. Antrenori: Aurică Drăgan și Daniel Baștină.

Studenții se mențin pe locul 13 în clasamentul seriei I din Liga a III-a cu șase puncte. Pentru formația gălățeană urmează două meciuri edificatoare în privința salvării de la retrogradare, sâmbătă, 2 noiembrie, pe terenul celor de la Hușana Huși, în etapa a XI-a, și sâmbătă, 9 noiembrie, pe ”Portul Roșu” cu CSM Bacău, ambele adversare directe în lupta pentru evitarea retrogradării.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal