Studenții trag pentru prima victorie, Oțelul, derby la vârf, în etapa a VII-a din Liga a III-a

403
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

După remiza de etapa trecută de la Târgu Neamț, cu cei de la Ozana, nou promovata în Liga a III-a, CSU Dunărea de Jos își propune să obțină prima victorie în al treilea eșalon în jocul din etapa VII-a, de pe ”Portul Roșu”, cu cei de la CSM Ceahlăul Piatra Neamț.

”Ne așteaptă un meci greu pe teren propriu, cu cei de la CSM Ceahlăul, o echipă care joacă foarte bine pe contraatac. Dar, noi sperăm să continuăm forma ascendentă cu creștere a nivelului de joc de la meci la meci. Ne dorim să obținem prima victorie, asta după ce i-am cam speriat pe cei din județul Neamț cu evoluția noastră din meciul de etapa trecută cu Ozana. În orice caz, sunt mândru de studenții noștri, au făcut, și fac în continuare, reclamă bună fotbalului”, ne-a spus Cătălin Savu, antrenorul de la CSU Dunărea de Jos.

Meciul dintre CSU Dunărea de Jos și Ceahlăul Piatra Neamț se va juca sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 15.00, pe stadionul ”Portul Roșu”. Studenții abordează jocul de sâmbătă de pe locul 15, penultimul în serie, cu trei puncte, în timp ce Ceahlăul, echipă ce și-a anunțat intențiile de promovare în eșalonul superior, este pe 5 cu 12 puncte.

În aceeași etapă a VII-a Sporting Liești, locul 14 cu 4 puncte, va juca tot pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 15.00, cu cei de la KSE Târgu Secuiesc, locul 10 cu 5 puncte, toate cele cinci puncte au fost obținute de formația din Covansa în urma meciurilor încheiate la egalitate.

Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a SC Oțelul va juca derby-ul etapei la Rădăuți. Oțelul este pe trei în clasamentul la zi din seria I la egalitate de puncte, 15, cu cei de la CSM Bucovina Rădăuți.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal