Victorie fastuoasă a Oțelului în Covasna

369
Foto: Facebook/SC Oțelul Galați

SC Oțelul și-a trecut în cont al șaptelea succes stagional în etapa a noua din C1. Formația gălățeană s-a impus spectaculos, scor 4-3, pe terenul covăsnenilor de la KSE Târgu Secuiesc.

Goleadorul Marius Matei a deschis socrul, în minutul 9. Gazdele au egalat în minutul 13, prin Popa, iar în minutul 16 au trecut în avantaj, gol Tanko. Stoian a egalat pentru Oțelul, în minutul 28, dar KSE a intrat în avantaj la pauză, scor 3-2, gol marcat de Popa, minutul 39, din penalty.

După pauză jucătorii Oțelului au mai marcat de două ori, ambele reușite de Marius Matei, și au întors soarta jocului în favoarea lor. Matei egalat la 3 în minutul 58, iar în minutul 72 atacantul de 35 de ani a trecut Oțelul în avantaj, scor 4-3.

Alexandru Ciobanu a început meciul din Covasna cu echipa: Ursu – Pop, Ghiocel, Puțanu, Manău – Stoian, Crihană, Pleșa, Zărnescu – Matei, Cîrjan. Au mai jucat Munteanu, Dima, Țicămucă, Cireș. Pentru Denis Cireș, fotbalist provenit de la Centrul de Copii și Juniori al Oțelului, a fost meciul de debut la seniori.

SC Oțelul este pe doi în clasamentul de drept din C1, 22 de puncte, dar cum clubul gălățean a suferit o depunctare din partea FRF, minus patru puncte, roș-alb-albaștrii sunt pe patru cu 18 puncte. Pentru Oțelul urmează jocul de pe terenul liderului, Aerostar Bacău, vineri, 25 octombrie, de la ora 15.00.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal