Zimbrul Sl. Conachi, lider cu maximum de puncte în L4. ”Trebuie să tratăm fiecare meci cu seriozitate”

315
Foto: Arhivă Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Zimbrul Slobozia Conachi, vicecampioana ultimelor două ediții din Liga a IV-a, are parte de un debut perfect de sezon, opt victorii din opt jocuri. După victoria din etapa a opta, scor 6-1, cu Avântul Vânători, am vorbit cu antrenorul – jucător al echipei, Cosmin Gîrleanu, despre: obiectivul din acest sezon, rivalitatea cu Avântul Valea Mărului și lotul cu care abordează actualul sezon formația pe care o pregătește

Meciul cu Avântul Vânători a avut două reprize distincte

Da, am dominat clar prima repriză, la pauză socrul a fost 4-0, avem câțiva jucători absenți, jucători ce sunt accidentați. În partea secundă a meciului cred că am căzut fizic, cei care au intrat pe teren nu erau la fel de bine pregătiți precum jucătorii care evoluează de obicei.

Cum este rivalitatea cu cei de la Valea Mărului, principala contracandidată la titlu?

Este o rivalitate foarte puternică, distanța dintre noi și ei în clasament este de doar două puncte. Până la meciul direct, programat în etapa a XII-a, nu putem decât să spunem că ne dorim sa fim înaintea lor în clasament.

În afara formației din Valea Mărului, mai vezi alte echipe care se pot implica în lupta la titlu, Gloria Ivești?

Gloria Ivești este o echipă buna care în fiecare sezon face rezultate surpinzătoare, va fi un meci foarte greu la ei. O dovadă că realizează rezultate surprinzătoare este egalul, scor 2-2, din etapa a V-a cu formația din Valea Mărului.

Cu ce obiectiv abordați acest sezon?

Să ajungem la baraj este obiectivul nostru, mai departe vom vedea ce va fi. În primăvară se va trage la sorți județul cu care va juca la baraj campioana de la noi. Noi trebuie să tratăm fiecare meci cu seriozitate, să le luăm treptat și să ajungem la baraj.

Lotul de acum este cel cu care veți aborda tot sezonul?

Actualul lot este cel cu care vom continua pe parcursul campionatului, nu cred că în iarnă vor fi schimbări în lotul de jucători. În linii mari cam ăștia suntem, cu ei am început acest sezon, în această formulă vrem să jucăm până la finalul campionatului.

Iese ”Boboc” golgheterul campionatului în acest sezon?

Da, sigur. El este golgheterul all-time al campionatului Ligii a IV-a.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal