6 puncte de la Ciuc! CSM Galați a făcut dubla în Harghita

725
Foto: Facebook/CSM Galați

Victoria de ieri de la Miercurea Ciuc, 6-3, a fost dublată de hocheiștii de la CSM Galați cu un nou succes. În al doilea meci din Campionatul Național de Seniori de la Miercurea Ciuc hocheiștii de la CSM Galați s-au impus cu socrul 6-5 (3-1, 3-3, 0-1).

La fel ca în jocul de ieri prima parte s-a încheiat cu 3-1 CSM. Harghitenii au deschis scorul rapid, în minutul doi, dar, la fel ca în jocul de marți gălățenii au revenit cu un parțial 3-0. Paior a egalat în minutul 6, (pasă Skachov și Yemelianenko), Mikhail Rybalko a trecut CSM-ul în avantaj, (pasă Neznamov și Paior), în minutul 7, după ce gălățenii au fructificat o superioritate numerică dublă, iar Skachov, două minute mai târziu, (pasă Neznamov și Berdilă), a stabilit scorul după 20 de minute.

În debutul treimii secunde harghitenii au egalat la 3 cu două goluri marcate într-un minut (22.22 și 22.52). Nici trei minute nu a rezistat egalitatea pe tabelă, CSM-ul a revenit cu al doilea parțial 3-0 al jocului. Mikhail Rybalko, (pasă Skachov și Paior), a readus CSM-ul în avantaj, scor 4-3, minutul 25, Patrik Machala, (pasă Skachov), a urcat scorul la 5-3 CSM, iar Evgeni Skachov, (pasă Neznamov și Paior), a trecut CSM în avantaj 6-3, cele două goluri au fost marcate de gălățeni într-un interval de 13 secunde. Repriza secundă s-a încheiat cu golul de 6-4 al ciucanilor, aceeași formația harghiteană a marcat și singurul gol al reprizei a treia, chiar dacă raportul șuturilor a fost net în favoarea gazdelor 23-5.

În clasament, după cele două victorii din Harghita, CSM Galați are 40 de puncte din 15 jocuri, locul 1, iar următorul meci al gălățenilor va fi pe teren propriu tot cu SC Miercurea Ciuc, 14 decembrie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal