Alex Ciobanu: ”Am făcut un număr important de puncte în condiții grele pentru echipă”

206
Foto: SC Oțelul/Facebook

Cu patru etape înainte de finalul turului SC Oțelul și-a trecut în cont cea de a opta victorie stagională, scor 2-1, cu Știința Miroslava. Legat de cea de opta victorie antrenorul principal al Oțelului, Alex Ciobanu a spus:

Știam că va fi un meci dificil, Miroslava este o echipă preocupată de joc, au 5-6 jucători foarte buni pentru nivelul Ligii a III-a. Am început bine, am marcat, apoi a fost acea greșeală copilărească a portarului, pentru că vorbim de un copil, are 17 ani, și s-a echilibrat jocul, dar Marius Matei a arătat că pentru acest nivel este un atacant de certă valoare. Împreună cu George Cîrjan formează un cuplu foarte bun la acest nivel”.

Tehnicianul formației gălățene a subliniat parcursul echipei de până acum, (25 de puncte în opt etape), în ciuda condițiilor financiare. ”Cele trei puncte câștigate sunt importante pentru noi, venim după o lecție cu Aerostar Bacău. Dacă privim clasamentul, 25 de puncte în 11 etape, și comparăm cu primul an de Liga a III-a, atunci aveam 19 puncte după 11 etape, iar anul trecut aveam 26 de puncte. Iată că în acest an am făcut un număr important de puncte în niște condiții grele pentru club și echipă. Știe toată lumea că sunt probleme care apasă lumea de aici”, a încheiat Alexandru Ciobanu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal