Alex Ciobanu: ”Suntem pe un loc onorabil, având în vedere situația din jurul nostru”

146
Foto: SC Oțelul/Facebook

Antrenorul de la SC Oțelul, Alexandru Ciobanu, a anunțat la finalul jocului cu Botoșani 2 că este mulțumit de parcursul echipei din campionat de până acum. Tehnicianul formației gălățene a declarat că pe lângă problemele de ordin pecuniar echipa roș-alb-albastră s-a lovit și de cea a accidentărilor.

Noi suntem pe drumul nostru. Este îmbucurător faptul că ai noștri copii au început să înțeleagă din ce în ce mai bine. E adevărat se vede o oarecare uzură la seniori. Este și normal, folosim 5-6 jucători meci de meci de meci 90 de minute. Plus că avem trei jucători care revin după perioade lungi de accidentări.

Puțanu a revenit după aproape un an de zile, Stoian, vine după operație, a stat 6 luni, iar Cîrjan a revenit și el după o operație. Astea sunt problemele pe care le avem, mergem înainte, suntem pe un loc onorabil având în vedere situația din jurul nostru și faptul că jucăm cu o echipa tânără”, a spus Alexandru Ciobanu.

În clasamentul la zi din Liga a III-a SC Oțelul este pe locul 5 cu 22+4 puncte cu două etape înainte de finalul turului. Prima parte a campionatului, turul, va fi încheiată de formația gălățeană cu un joc pe terenul celor de la Ozana Târgu Neamț, vineri, de la ora 14.00, urmând ca la 30 noiembrie, gruparea gălățeană să joace cu Ceahlăul pe propriul teren.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal