Avântul Valea Mărului, campioana turului Ligii a IV-a

568
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

În ultima etapă din turul campionatului Ligii a IV-a nu s-au înregistrat surprize în ceea ce privește lupta pentru titlul de campioană a turului. Liderul la zi, Avântul Valea Mărului, a învins, scor 5-1, pe propriul teren Voința Cudalbi și și-a conservat primul loc în clasament câștigat etapa trecută.

Principala urmăritoare, Zimbrul Slobozia Conachi se menține la doar un punct în spatele vălmărenilor la finalul turului, în etapa a 13-a ”zimbrii” s-au impus cu scorul 8-2 pe terenul ultimei clasate Victoria Independența.

Scorul ultimei etape din tur a fost realizat de Gloria Ivești, 12-1 pe propriul teren cu Viitorul Costache Negri, în timp ce Victoria Tecuci a învins cu scorul 11-1 Juventus Toflea. În celelalte jocuri din ultima etapă a turului s-au înregistrat rezultatele: Avântul Drăgănești – Avântul Vânători 1-2, Muncitorul Ghidigeni – Unirea Braniștea 3-2, jocul Agrostar Tulucești – Quantum Club Galați se va disputa duminică, 1 decembrie, de la ora 12.00.

La finalul turului liderul Avântul Valea Mărului are 37 de puncte, doar un punct avans față de ocupanta locului doi, Zimbrul Slobozia Conachi, 36 de puncte. La fel de intensă este și lupta pentru ultima treaptă a podiumului, Gloria Ivești este pe trei cu 24 de puncte, la egalitate cu Victoria Tecuci, locul 4,Unirea Braniștea are 23 de puncte, locul 5, Voința Cudalbi este pe șase cu același număr de puncte, 23, în timp ce Quantum Club Galați cu 21 de puncte este pe 7, dar și cu un meci mai puțin disputat.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal