Cătălin Savu: ”Am încredere în capacitatea băieților de a se mobiliza”

173
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

CSU Dunărea de Jos joacă vineri, de la ora 14.00, ultimul meci din din turul campionatului Ligii a III-a pe teren propriu. Chiar dacă studenții vor avea de înfruntat un adversar din partea superioară a clasamentului, Bucovina Rădăuți, locul patru în clasamentul la zi, managerul general al clubului universitar, Cătălin Savu, ne-a declarat că se bazează pe capacitatea studenților de a se motiva, la fel ca în ultimele jocuri.

”Ne dorim un rezultat bun în ultimul meci de pe teren propriu din tur. Vom întâlni o echipă puternică, dar am încredere în capacitatea băieților de a se mobiliza așa cum au demonstrat-o în ultimele partide”, ne-a spus Cătălin Savu.

Managerul clubului universitar mizează și pe sprijinul publicului la meciul de vineri, la fel ca în precedentele jocuri de pe ”Portu Roșu” ale studenților. ”Ne dorim ca suporterii să fie alături de noi, pentru că ceea ce ne-a încântat cel mai mult în ultimele meciuri, disputate în special în deplasare, la Târgu Neamț, Pașcani, Huși sau Fălticeni este faptul că noi avem un număr mare de spectatori în comparație cu multe dintre adversarele noastre.

Acest lucru ne dă speranțe că fotbalul universitar nu a murit la Galați. Sperăm ca în ultimele două etape, cât și din retur, prestațiile noastre să fie mult mai convingătoare și să rămânem în Liga a III-a. Suntem încrezători și ferm convinși că ne putem îndeplini obiectivul”, a încheiat Cătălin Savu.

CSU Dunărea de Jos – Bucovina Rădăuți se va juca vineri, 22 noiembrie, de la ora 14.00, pe stadionul ”Portul Roșu” cu intrarea liberă. Înaintea jocului de vineri studenții sunt pe locul 13 în clasamentul din C1 cu 10 puncte, la un singur punct de locul 12, primul deasupra liniei.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal