”Cea mai bună repriză din acest sezon”. Iulian Oprea, despre victoria cu Tecuciul

290
Quantum Club Galați - revelația începutului de sezon din Liga a IV-a

În etapa a zecea din primul eșalon județean gălățenii de la Quantum au furnizat una dintre surprizele campionatului, victorie 2-0, în fața celor de la Victoria Tecuci, echipă ce nu cu multe etape în urmă a învins pe terenul celor de la Gloria Ivești. Despre victoria remarcabilă a gălățenilor am vorbit cu președintele de la Quantum, Iulian Oprea.

”Meciul cu Tecuci a fost unul contra unei echipe de top a campionatului, care poate pune probleme oricui și de care ne-a fost frică, dar băieții mei s-au mobilizat exemplar reușind în prima jumătate cea mai bună repriza din acest campionat!

Am intrat la pauza cu 1-0, plus alte 3-4 ocazii mari de partea noastră, iar Tecuciul nu cred ca a avut vreo fază remarcabila de poartă!

Repriza a doua a fost la discreția lor, pe fondul oboselii echipei mele, ei au jucători mult mai tineri. Au echilibrat jocul și și-au creat destule ocazii de gol, dar aici a ieșit la rampă, pe lângă apărare și portarul, Claudiu Pădurariu.

Am reușit să marcam la o fază fixă, prin Daniel Roșca, (primul gol a fost marcat de Adrian Huhulea), și cred că am obținut o victorie importantă împotriva unei echipe cu care ne luptam, să zic așa , pentru primele 4 locuri”, ne-a spus președintele de la Quantum, Iulian Oprea.

Altfel, după victoria cu Tecuciul Quantum Club Galați este pe locul 5 în clasamentul la zi din Liga a IV-a cu cu 17 puncte, un punct mai puțin decât învinsa din etapa a X-a, Victoria Tecuci. Pentru Quantum meciul de pe terenul celor de la Avântul Vânători, sâmbătă, 9 noiembrie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal