CSM Arcada pierde calificarea în ultimul tur preliminar din Liga Campionilor după setul de aur!

219
sursa foto: Facebook/CSM Arcada Galați

CSM Arcada și Vojvodina Novi Sad au avut nevoie de set de aur pentru a se decide echipa calificată în turul trei preliminar din Liga Campionilor.

După victoria, scor 3-0, din manșa tur a dublei, de la Galați, formația gălățeană a pierdut returul din Serbia cu scorul 3-1. Gazdele au intrat bine în meci și au câștigat primul parțial cu socrul 25.20. Formația gălățeană a egalat la unu în retur, după ce s-a impus în setul trei cu scorul 25-21. La 1-1 CSM Arcada mai avea nevoie să câștige un set pentru a obține calificarea în următorul tur preliminar din Liga Campionilor.

Au urmat două seturi câștigat de formația din Serbia, 25-21 și 25-22. La egalitate de puncte, câte trei ambele echipe după victoriile de pe propriul teren, s-a jucat un set de aur, decisiv, pentru calificarea în ultimul tur preliminar. Formația din Serbia și-a adjudecat setul în care s-a decis calificare cu scorul 15-11, chiar dacă pe parcurs setului a dominat echilibrul.

Niels Klapwijk a fost cel mai bun jucător de la CSM Arcada cu 19 puncte. Au mai punctat pentru formația gălățeană: Krasimir Georgiev 17p, Marian Bala 10p, Julian Bisstette 9p, Kristo Kollo 8p, Milos Terzic 7p, Guilermo Hernan și Vasile Talpă câte un punct.

După eliminarea din Liga Campionilor formația gălățeană va continua în cupele europene, mai exact în Cupa CEV. În faza 16-imilor CSM Arcada va juca cu finlandezii de la Savo Volley Kuopio. Turul se va disputa la 10/12 decembrie, în Finlanda, returul peste o săptămână 17/19 decembrie, la Galați.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal