CSM Galați a cedat duelul cu Mediașul

61
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Seria celor trei meciuri în cinci zile de pe teren propriu a fost începută de echipa de baschet de la CSM Galați cu o înfrângere. Duelul pentru locul doi în Grupa B a Ligii Naționale a fost cedat de formația gălățeană, scor 72-85, cu cei de la CSM Mediaș. Chiar dacă diferența finală de pe tabelă a fost de șapte puncte, jocul a fost echilibrat, cu 13 schimbări la conducere și 10 momente de egalitate.

CSM Galați a intrat în avantaj, scor 22-21, după primul sfert, echilibrul s-a menținut și după al doilea parțial, câștigat de formația din Mediaș cu scorul 16-13. Cu ecart de două puncte după pauza mare, 35-37, CSM Galați a câștigat al treilea parțial 26-23, iar înaintea ultimului sfert gălățenii aveau avans de un punct, 61-60. În ultima parte a jocului formația din Mediaș s-a impus cu 25-11.

Jacoby Armstrong a fost cel mai bun marcator de la CSM Galați, 16 puncte, Vlad Negoițescu a fost cel mai bun de la CSMG la recuperare, 9 recuperări, iar Mihajlo Bogdanovic a fost cel mai bun pasator al gălățenilor cu cinci pase decisive.

După jocul de sâmbătă CSM Galați este pe trei în clasamentul Grupei B din Liga Națională cu 5/2 la general. Seria jocurilor pe teren propriu pentru CSM Galați continuă luni, 25 noiembrie, de la ora 17.00, cu cei de la CSM Sighet, urmând ca miercuri, 27 noiembrie, de la ora 18.00, gălățenii să joace cu SCM Timișoara în Cupa României.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal