CSM Galați joacă miercuri la Gheorgheni cu modificări în lot

417

Echipa de hochei de la CSM Galați va disputa miercuri, 13 noiembrie, primul meci din cele trei programate în această săptămână. De la ora 18.30, formația gălățeană va juca în Harghita, pe terenul celor de la ACSH Gheorgheni.

Jocul de miercuri de la Gheorgheni va fi abordat de gruparea gălățeană cu modificări în lotul de jucători. După trei sezoane la Galați, și debut în cel de al patrulea, portarul Bogdan Popa, campion și câștigător de Cupă cu CSM Dunărea, a plecat de la formația gălățeană locul său fiind luat de un alt portar, Szopos Marko, 20 de ani, (fost la echipele de juniori de la SC Mieecurea Ciuc și Gyor), deocamdată fără drept de joc la CSM.

Pentru CSM Galați va evolua în acest sezon și atacantul Szopos Otto, 22 de ani. Ultima echipă pentru care a evoluat este Sapientiua U23 (CSHC Marton Aron Sândominic). Atacantul Szopos a mai jucat pentru echipe din Ungaria, echipele de juniori de la SC Miercurea Ciuc, dar și la echipa națională sub 18 ani a României.

Pentru CSM Galați meciul de miercuri va fi al nouălea în acest sezon. Gălățenii s-au impus în șapte dintre meciurile disputate în acest sezon, iar unul a fost pierdut în prelungiri.

După jocul de la Gheorgheni formația gălățeană va juca două meciuri pe teren propriu, sâmbătă – duminică, 16-17 noiembrie, de la 18.30 și 11.00, cu Sportul Studențesc.

După partida de la Gheorgheni vor urma două meciuri la Galaţi, sâmbătă şi duminică, cu Sportul Studenţesc. Totodată, sunt discuţii pentru programarea unor din meciurile din deplasare cu SC Miercurea Ciuc spre sfârşitul lunii, în jur de 26 noiembrie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal