CSM Galați urcă la patru numărul victoriilor în LNBM și preia șefia în Grupa B

106
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa masculină de baschet de la CSM Galați a urcat la patru victoriile în Grupa B a Ligii Naționale. Formația gălățeană s-a impus cu scorul 75-74 la Constanța pe terenul celor de la BC Athletic Constanța.

Trupa lui Eugen Ilie a controlat jocul în cea mai mare parte, iar la pauza mare gălățenii au intrat cu un avans de cinci puncte, scor 30-25, după un prim sfert câștigat cu 12-8 și o a doua secvență încheiată cu 18-17 în favoarea gălățenilor. În a treia perioadă a jocului CSM Galați s-a impus cu 23-19, iar sfertul patru a fost cedat de gălățeni 22-30.

Emoțiile în ceea ce privește victoria au apărut pe final. Cu 20 de secunde înainte de finalul jocului Vlad Corpodean a transformat două libere și a urcat scorul la 75-71 pentru CSM. Imediat gazdele au marcat de afară și au strâns diferența la dor un punct. Corpodean a pierdut atacul, gazdele au recuperat și au aruncat de afară, cu 9 secunde înainte de final, aruncare ce a fost ratată.

Vlad Negoițescu și Vlad Corpodean au fost cei mia buni marcatori de la CSM, ambii cu câte 17 puncte. Pentru formația gălățeană au mai marcat: Christopher Bunton 13 puncte, Jacoby Armstrong 8p, Mihajlo Bogdanovic și Isaiah Maurice Martin câte cinci puncte, Milos Krivokapic 3p.

După victoria de la Constanța formația gălățeană preia șefia în Grupa B a Ligii Naționale, cel puțin până la disputarea celorlalte meciuri din etapa a V-a. CSM Galați conduce în Grupa B cu 4/1 la general, iar în etapa a VI-a va juca pe terenul celor de la CSM Focșani, 15 noiembrie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal