Cu două goluri din penalty, studenții au pierdut la Huși

199
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Chiar dacă experimentatul Bogdan Olaru a revenit între buturile celor de la CSU Dunărea de Jos, studenții au pierdut jocul cu una dintre contracandidate, Hușana Huși, în etapa a XI-a din Liga a III-a. Jocul de la Huși a fost pierdut de formația gălățeană 3-0, toate cele trei goluri au fost marcate în prima parte a jocului.

Golul unu și golul trei au fost marcate de cei de la Hușana din lovitură de pedeapsă, iar din minutul 70 studenții au evoluat cu un om în minus, George Iacob a fost eliminat după un cartonaș roșu acordat direct.

Pentru CSU Dunărea de Jos au jucat: Olaru – Hilohi, Bădilaș, Mohorîță, Iacob, Lovin, G. Popa, Perju, Grigoraș. Au mai jucat: Iancu, Izvoranu și Blănaru.

Seria de trei înfrângeri consecutive, (Aerostar, Foresta și Hușana), au coborât formația gălățeană pe locul 15 în C1, penultimul, cu 6 puncte acumulate în 11 jocuri. Pentru CSU Dunărea de Jos urmează meciul de pe teren propriu cu o altă echipă aflată în luptă directă pentru salvarea de la retrogradare, CSM Bacău. Din cauza alegerilor prezidențiale meciul se va disputa vineri, 8 noiembrie, de la ora 14.00, pe ”Portul Roșu”.

De altfel, cu excepția celor de la Bucovina Rădăuți, adversarul din etapa a 14-a, până la finalul turului studenții își vor întâlni contracandidatele la salvarea de la retrogradare. În etapa a 12-a pe Portul Roșu va veni CSM Bacău, locul 12 cu 9 puncte, în etapa a 13-a CSU Dunărea de Jos are programat meci la Fălticeni, cu Șomuz, locul 11 cu 10 puncte, iar turul va fi încheiat cu derby-ul județean de la Liești cu Sporting, locul 13 cu 9 puncte.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal