Cu listă lungă de indisponibili, studenții au încheiat meciurile de acasă din tur cu o înfrângere

214
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Cu lotul decimat de accidentări și suspendări studenții de la CSU Dunărea de Jos au încheiat meciurile de pe teren propriu din tur cu o înfrângere. Formația gălățeană a cedat cu scorul 0-2 jocul de pe ”Portul Roșu” cu Bucovina Rădăuți, una dintre echipele puternice ale seriei.

Înaintea jocului de vineri studenții aveau lotul subțiat de accidentări și suspendări. Pe lângă mai vechii Mațoianu și Chiciuc lista indisponibililor a fost completată de: Iacob, Perju, Moise și Chiriac. Iar ca ghinionul să fie complet, în minutul 40 portarul titular Cătălin Enache s-a accidentat, iar locul său în poartă a fost luat de Alex Constantinescu. Accidentarea lui Enache a dereglat întregul angrenaj al studenților, iar Daniel Lovin a fost înlocuit de Mihail Ivașcu, asta pentru a respecta regulile cotelor de jucători impuse de FRF.

Meciul de vineri a fost început de studenți cu formula: Enache – Iancu, Morogan, Manea, Bădilaș – Mohorâță, Lovin, Ignat, Blănaru – Vârlan, Grigoraș. Au mai jucat: Constantinescu, Ivașcu, Izvoranu.

Cu o etapă înainte de finalul turului CSU Dunărea de Jos este pe locul 14 în C1 cu 10 puncte acumulate în 14 jocuri. Pentru formația gălățeană urmează derby-ul județean de la Liești cu cei de la Sporting, meci cu implicații în lupta pentru evitarea retrogradării.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal