Derby-ul campionatului L4, condus de arbitri de Liga a II-a

502

Campionatul primului eșalon județean, Liga a IV-a, programează sâmbătă primul derby al campionatului. Liderul neînvins Zimbrul Slobozia Conachi, va juca cu cealaltă echipă fără înfrângere în acest sezon, Avântul Valea Mărului.

Pentru jocul de sâmbătă, de la Siderurgistul, ora 12.30, Comisia de Arbitri din cadrul AJF Galați a delegat o brigadă de arbitri din Liga a II-a. La centru va fi Eduard Ioniță, arbitru născut în Tulcea, cu trecut prin Constanța, acum gălățean, iar arbitri asistenți vor fi Florin Alexandru Vișan și Daniel Petrișor Vlase.

Centralul Ioniță a condus ultima oară în Liga a II-a jocul dintre Gloria Buzău și Concordia Chiajna, în 28 septembrie. Arbitrul meciului de sâmbătă va conduce sâmbătă primul joc la nivelul Ligii a IV-a în acest sezon. Precedentul meci arbitrat de Eduard Ioniță în primul eșalon județean a fost Zimbrul Slobozia Conachi – CSU Dunărea de Jos, derby-ul campionatului de sezonul trecut, din tur. Pe lângă meciul care va decide campioana de toamnă Eduard Ioniță va conduce sâmbătă și jocul dintre Quantum și Muncitorul Ghidigeni, meci programat să se dispute imediat după derby, de la ora 14.30, tot la Siderurgistul.

Florin Alexandru Vișan și Daniel Petrișor Vlase sunt singurii arbitri asistenți componenți ai lotului Liga a II-a. Vișan a condus în Liga a II-a ultima oară jocul dintre FK Miercurea Ciuc – CSM Reșița, la 13 noiembrie. La fel ca centralul Ioniță, Florin Vișan a fost la linie în derby-ul turului de sezonul trecut Zimbrul – CSU.

Celălalt asistent al jocului de sâmbătă, Daniel Vlase, a fost coleg de brigadă cu Vișan la meciul FK MIercurea Ciuc – CSM Reșița din 13 noiembrie. Va fi la al treilea joc în Liga a IV-a din acest sezon. Observator al derby-ului de sâmbătă va fi Daniel Burloiu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal