Etapa a X-a în L4. Ghidigeniul a reușit scorul etapei, Valea Mărului s-a impus la Braniștea

869

Și după etapa a X-a din Liga a IV-a suspansul se menține în ceea ce privește campioana de toamnă din primul eșalon județean. Liderul la zi, Zimbrul Slobozia Conachi a obținut o victorie firească, scor 9-4, cu Avântul Drăgănești, în timp ce vălmărenii s-au impus categoric pe terenul uneia dintre echipele de vârf, Unirea Braniștea. Avântul Valea Mărului a învins cu 3-0 la Braniștea, formație ce a chinuit serios ”zimbrii” în meciul de pe terenul formației din Slobozia Conachi.

Scorul etapa a zecea a fost realizat de Muncitorul Ghidigeni, 12-0, pe propriul teren cu Victoria Independența. Victorie la scor a obținut și medaliata cu bronz din ultimele trei sezoane, Gloria Ivești, 9-1, pe terenul lanternei Juventus Toflea.

În derby-ul de clasament al etapei gălățenii de la Quantum au trecut cu scorul 2-0 de Victoria Tecuci, o victorie ce saltă pe locul 5 pe cei de la Quantum. Singura remiză a etapei s-a înregistrat la Cudalbi, scor 2-2, între Voința și Agrostar Tulucești, iar în celălalt meci al etapei Avântul Vânători a învins cu scorul 3-1 pe terenul celor de la Viitorul Costache Negri.

Zimbrul Slobozia Conachi, cu 10-0, conduce în Liga a IV-a, 30 de puncte, două puncte mai mult decât Avântul Valea Mărului. Pe trei este Gloria Ivești, 21 de puncte, Victoria Tecuci ocupă locul 4, 18 puncte, Quantum urcă pe 5 cu 17 puncte, la egalitate de puncte cu Voința Cudalbi și Unirea Braniștea.

Din prima parte a campionatului, turul, mai sunt de disputat trei etape, iar etapa a XI-a este ultima înaintea derby-ului campionatului dintre Zimbrul Slobozia Conachi și Avântul Valea Mărului.

Programul jocurilor din etapa a XI-a:

Avântul Vânători – Quantum Club Galați

Agrostar Tulucești – Viitorul Costache Negri

Avântul Drăgănești – Voința Cudalbi

Avântul Valea Mărului – Juventus Toflea

Victoria Independența – Unirea Braniștea

Victoria Tecuci – Muncitorul Ghidigeni și derby-ul mic al campionatului Gloria Ivești – Zimbrul Slobozia Conachi.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal