Gânduri de Europa la CSU Belor. ”Începem să visăm din ce în ce mai frumos!”

150
Foto: Facebook/CSU Belor

Cu cinci victorii consecutive, patru în campionat și una în Cupă, echipa feminină de volei CSU Belor are parte de un debut de campionat aproape perfect. În direct la Lider Sportiv, de la Lider FM, Silviu Șoimu, team manager-ul formației gălățene a vorbit despre situația la zi de la CSU Belor.

-Victorii pe linie pentru CSU Belor. Cum se explică această serie a echipei?

-Trebuie să recunoaștem, în primul rând, că ne-a ajutat și programul, care a fost mai ușor. Am jucat cu echipe pe care din startul campionatului am estimat noi că trebuie să le depășim în clasament. Exceptând Volei Alba Blaj, o echipă foarte puternică, am avut meciuri considerate mai ușoare.

În afară de munca asiduă depusă, un stagiu de pregătire la munte și alcătuirea unui lot omogen pe toate posturile, munca pe care antrenorul Paul Bogdan a depus-o alături de fete se vede în rezultate. Nu am lăsat loc de surprize, ne-am câștigat meciurile în care eram favorite, sper noi să fim cei care să furnizeze surpriza nu alții cu noi.

-Lotul de jucătoare al echipei este complet?

-Avem tot lotul la dispoziție, 12 jucătoare, exceptând o jucătoare, Adina Maria Roșca, care este accidentată de la începutul campionatului. Ea va reveni la antrenamente începând cu luna ianuarie, mici probleme de sănătate au și fetele noastre, dar nu sunt probleme majore

-Seria foarte bună de victorii a schimbat obiectivul echipei?

-Bineînțeles că începem să visăm din ce în ce mai frumos! Obiectivul este să intrăm în primele șase echipe, să jucăm în play-off, se pare că acest lucru este posibil. Dacă vom avea ocazia să ocupăm o poziție mai bună de locul șase, nu o vom rata, astfel ca din sezonul viitor să jucăm în cupele europene, unde ne dorim foarte mult.

-Pe final de an mai pregătiți și alte acțiuni, am văzut că ați fost foarte activ pe acest plan?

-Într-adevăr în afara activităților din Sala Sporturilor ne-am propus să avem acțiuni și în afara sălii. Am fost la o casă de copii unde am pus și noi umărul și am încercat să îndulcim traiul de zi cu zi. Vom merge și la Azilul de bătrâni în luna noiembrie, unde vom avea o acțiune, la fel să ajutăm și să aducem un zâmbet pe chipurile oamenilor. În decembrie intenționăm să organizăm un ceremonial de Moș Crăciun pentru foarte mulți copii din oraș.

De altfel, noi noi la fiecare meci avem invitați în jur de 50 de copii care primesc câte un bon la McDonald’s sau facilități pe care clubul nostru le oferă datorită sponsorilor.

Altfel, sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 13.00, CSU Belor va juca pe terenul celor de la CSO Voluntari, echipă nou promovată în Divizia A1.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal