Maraton baschetbalistic la Galați. Trei meciuri în cinci zile pentru CSM Galați

70
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Baschetul de la CSM Galați revine în actualitate. Timp de cinci zile formația gălățeană va juca trei meciuri consecutive pe teren propriu. Seria va debuta sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor Dunărea, cu un joc în Grupa B a Ligii Naționale contra celor de la CSM Mediaș.

În al doilea meci al regalului baschetbalistic formația gălățeană va juca luni, 25 noiembrie, de la ora 17.00, cu cei de la CSM Sighetu Marmației, iar seria se va încheia miercuri, 27 noiembrie, de la ora 18.00, cu meciul din Cupa României contra celor de la SCM Timișoara.

Legat de seria celor trei jocuri consecutive pe teren propriu antrenorul de la CSM Galați, Eugen Ilie, a spus: ”Cu siguranță nu va fi ușor. Dar, pentru asta ne antrenăm să putem să facem față oricărei provocări. Eu cred că vom fi pregătiți, începem cu Mediașul, o altă echipă foarte bună cu experiență, vom termina cu Timișoara, vom afla exact unde suntem, va fi o săptămână interesantă”.

Cele două jocuri din Grupa B a Ligii Naționale sunt abordate de CSM Galați de pe locul doi în clasamentul la zi al grupei cu 5/1 la general. Mediașul, adversarul de sâmbătă, este pe trei cu același bilanț 5/1 la general, în timp ce adversarul de luni, CSM Sighet este pe locul opt, ultimul, cu 1/5 la general.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal