”Ne-am dorit un rezultat bun și cu Zimbrul. Echilibrul s-a rupt prea repede”

286

Înaintea derby-ului campionatului cu Avântul Valea Mărului, (sâmbătă, 16 noiembrie, ora 12.30,stadionul Siderurgistul), liderul la zi din primul eșalon județean, Zimbrul Slobozia Conahi a avut de trecut de Gloria Ivești, locul trei în clasamentul la zi, medaliata cu bronz din ultimele două ediții.

Legat de jocul de la Ivești, încheiat cu victoria ”zimbrilor”, scor 2-0, am vorbit cu președintele gazdelor, Sebastian Bobocea. ”Rezultatul este mincinos deoarece 11 contra 11, altfel stătea treaba. Păcat, pentru că am jucat un meci în care ne-am creat câteva ocazii bune, chiar și cu un om mai puțin. S-a rupt echilibrul prea repede, în primele zece minute, cu două avertismente date în decurs de un minut.

E frustrant, normal, pentru că ne-am dorit să obținem un rezultat bun și cu Zimbrul, (după 2-2 cu Avântul Valea Mărului). Păcat. Se poate întâmpla să se greşească în fotbal. Greşim toţi, arbitri, jucători, antrenori, dar mergem înainte fără niciun fel de problemă”, ne-a spus Sebastian Bobocea.

Președintele clubului din Ivești ne-a spus în concluzie: ”Zimbrul Slobozia Conachi e o echipă care luptă pentru promovare. Până acum e, probabil, cea mai bună echipă. Le dorim succes în continuare”.

În jocul de pe stadionul ”Nicu Nour” din Ivești Marian Alecsandrescu, de la Gloria, a fost eliminat în minutul opt, două cartonașe galbene, în același minut opt au mai fost sancționați cu avertisment Liviu Nunu și Robert Coviț, tot de la Gloria.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Emanuel Corozel, în minutul 41, și Cristian Frunză, în minutul 90.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal