Oțelul a remizat cu Botoșani 2. ”Am făcut un mic concurs de ocazii irosite”

149
Foto: Facebook/SC Oțelul

În etapa a 13-a din Liga a III-a SC Oțelul a remizat, scor 1-1, pe teren propriu cu echipa secundă de la FC Botoșani. Antrenorul formației gălățene, Alexandru Ciobanu, a declarat la finalul jocului că jucătorii Oțelului s-au cam întrecut în ratări.

Ne-am creat destul de multe ocazii și în prima repriză și în a doua, am făcut un mic concurs de ocazii irosite. Asta e. Este îmbucurător faptul că în mare parte am reușit să dominăm jocul, să impunem ritmul, să ne ducem adversarul exact spre ce ne-am propus de la acest jos. Din păcate a fost acel gol de 1-1 dintr-o greșeală copilărească, aș putea spune, și s-a echilibrat jocul, dar după aceea și noi am ratat un număr destul de important de ocazii.

Am valorificat omul în plus, ne-am creat ocazii, nu putem să spunem că nu am ajuns în fața porții după acel moment. Asta e face parte din fotbal”, a spus Alexandru Ciobanu, antrenorul formației gălățene.

Meciul cu Botoșani 2 a fost început de SC Oțelul cu formula: Ursu – Pop, Ghiocel, Puțanu, Manău – Stoian, Crihană, Cireș, Nemțanu – Matei, Cîrjan. Au mai jucat: Dima și Munteanu.

SC Oțelul este pe cinci în clasamentul seriei I din Liga a III-a cu 22+4 puncte. Până la finalul turului mai sunt de disputat două etape. Oțelul va juca vineri, de la ora 14.00, pe terenul celor de la Ozana Târgu Neamț, iar turul va fi încheiat de gălățeni cu un meci pe teren propriu contra celor de la Ceahlăul, 30 noiembrie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal