Oțelul speră în anularea penalizării. ”În proporție de 99% ne vom recupera cele patru puncte”

300
Foto: Facebook/SC Oțelul Galați

Din cauza datoriilor către jucătorii de sezonul trecut, FRF a scăzut patru puncte celor de la Oțelul, prin deciziile Comisiei de Disciplină şi Etică din 16.10.2019. Managerul executiv al clubului gălățean, Cristi Munteanu, a declarat la finalul meciului cu Miroslava că în proporție de 99% Oțelul își va anula penalizarea impusă de FRF.

Sunt zece jucători cu datorii de sezonul trecut, am avut înțelegeri cu fiecare jucători, i-am plătit câte puțin pe fiecare, avem documente în sensul ăsta. Am speranța că în proporție de 99% ne vom recupera cele patru puncte”, a spus Cristi Munteanu.

Legat de victoria cu Miroslava, scor 2-1, Munteanu a spus: ”O victorie grea, dar frumoasă. Când e greu este mai frumos. Dacă portarul nostru nu greșea la acel gol, nu aveam probleme de emoții. A fost un meci în care băieții au arătat caracter. Avem cel mai în formă jucător al seriei, Marius Matei, el ne aduce punctele”.

Managerul executiv al clubului gălățean a mai declarat că în zilele următoare actualii jucători vor primi o parte din salariile restante. ”Nu avem obiectiv de promovare, noi ne propunem să jucăm fiecare meci cu plăcere. În cursul acestei săptămâni sperăm să le plătim jucătorilor măcar două salarii, să fie liniștiți și ei, pentru că sunt destul de nemulțumiți”, a mai spus Cristi Munteanu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal