Oțelul vrea să ierneze cu 30 de puncte

271
Foto: Facebook/SC Oțelul

În direct la Lider Sportiv de la Lider FM managerul executiv de la Oțelul, Iulian Apostol, a vorbit despre numărul de puncte cu care formația gălățeană vrea să încheie turul de campionat.

”Mai sunt nouă puncte în joc, e clar că ne-ar interesa să putem să le luăm pe toate, dar trebuie să ținem cont că nu este ușor. Una este ce ne dorim și alta este ce se poate realiza. Eu cred că mai putem să adunăm puncte.

Eu sincer îmi doresc 30 de puncte la sfârșit de tur. Eu cred că le putem face, nouă puncte ar fi senzațional. Să nu uităm că jucăm cu două echipe foarte bune, Botoșani II și Ceahlăul. Vom avea acasă două meciuri care ne vor spune exact adevărul. Mai avem o deplasare la Târgu Neamț care cred că este accesibilă. Sper, și îmi doresc cinci puncte, să avem un minim de 30 de puncte care să ne ofere liniște să ne putem gândi la o strategie pentru noul an, să spunem calendaristic. Vreau să gândim o strategie pe un an calendaristic, să construim un viitor frumos acestui club”, a spus Iulian Apostol.

Cu trei etape înainte de finalul turului SC Oțelul are 21+4 puncte și are nevoie de cinci puncte în trei jocuri, acasă cu Botoșani 2, 16 noiembrie, La Târgu Neamț, cu Ozana, 23 noiembrie, și pe teren propriu cu Ceahlăul, 30 noiembrie, pentru a îndeplini obiectivul propus de Iulian Apostol.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal