Revenire cu succes. CSM Galați s-a impus categoric cu CSM-ul din Târgu Jiu

146

Revenire cu succes pentru baschetul gălățean pe parchetul ”Polivalentei”. După cinci meciuri jucate pe terenuri străine băieții lui Eugen Ilie au jucat vineri, cu CSM Târgu Jiu, primul meci de pe propriul teren din acest sezon. Revenirea acasă a baschetului gălățean a fost marcată cu o victorie, categorică, scor 92-70, cu CSM Târgu Jiu.

Băieții lui Eugen Ilie au fost superiori gorjenilor pe toată durata jocului. Primul sfert s-a încheiat 24-13, în a doua secvență gălățenii s-au impus 19-15, iar la pauza mare CSM Galați a intrat cu un avans consistent de 15 puncte, scor 43-28.

La reluare, căpitanul Vlad Coropodean, cu o aruncare de ”afară” a urcat diferența la 16 puncte, 51-35, iar Mihajlo Bogdanovic, cu o triplă, a mărit avansul gălățenilor la +22. În debutul ultimei secvențe de joc gălățenii au irosit din avantajul de pe tabelă, cei de la Târgu Jiu s-au apropiat cel mai mult la -11, 79-68, cu 4.24 minute rămase de jucat. George Vlad și JaCoby Armstrong, ambii cu câte o triplă, au refăcut, pe final de joc, avantajul gălățenilor.

JaCoby Armstrong a fost cel mai bun marcator de la CSM Galați cu 18 puncte, (2×3), Christopher Bunton a înscris 16 puncte, Mihajlo Bogdanovic și George Alexandru Vlad au contribuit cu câte 14 puncte, Vlad a excelat la aruncările de trei puncte, 4 din 8, Isaiah Martin a marcat zece puncte, Vlad Corpodean 9, Milos Krivokapic 6 și Vlad Negoițescu 5.

Cu 3/1 la general CSM Galați a preluat șefia în Grupa B a Ligii Naționale cel puțin până la jocul de mâine al celor de la CSO Voluntari. După revenirea acasă pentru baschetul gălățean urmează două meciuri consecutive în deplasare, la Constanța, 9 noiembrie, și la Focșani, 16 noiembrie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal