Ultima etapă a turului în L4. Adversar din primele 4 pentru vălmăreni, meci facil pentru Zimbrul Sl. Conachi

230
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

În primul eșalon județean, Liga a IV-a, se vor disputa la finalul săptămânii meciurile din ultima etapă a turului. Etapa este programată să debuteze sâmbătă, de la ora 12.00, pe stadionul ”Municipal” din Tecuci, cu jocul dintre gazdele de la Victoria și penultima clasată Juventus Toflea.

Noul lider al campionatului, Avântul Valea Mărului, va încheia turul cu un joc pe stadionul ”Prof. Costică Popovici” din Valea Mărului contra celor de la Voința Cudalbi, echipa de pe locul patru, (duminică, de la ora 13.00), în timp ce Zimbrul Slobozia Conachi are programată o deplasare facilă în închiderea turului, duminică, de la ora 12.00, pe terenul ”lanternei” Victoria Independența.

În celelalte jocuri ale etapei sunt programate duelurile: Avântul Drăgănești – Avântul Vânători, Gloria Ivești – Viitorul Costache Negri, Muncitorul Ghidigeni – Unirea Braniștea, jocul Agrostar Tulucești – Quantum Club Galați a fost reprogramat pentru 1 decembrie,

Avântul Valea Mărului este lider al campionatului, 34 de puncte, un punct mai mult decât echipa de pe locul doi, Zimbrul Slobozia Conachi, pe trei este Unirea Braniștea 23 de puncte. Alte patru echipe: Voința Cudalbi, locul 4, 23 de puncte, Quantum Club Galați, locul 5, 21 de puncte, Gloria Ivești, locul 6, 21 de puncte, și Victoria Tecuci, locul 7, 21 de puncte, sunt în lupta pentru ultima treaptă a podiumului.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal