United ar putea câștiga la masa verde meciul cu Ciucul!

138
Foto: United Galați/Facebook
Foto: United Galați/Facebook

Chiar dacă s-au impus pe teren cu scorul 3-1 în derby-ul cu Imperial Miercurea Ciuc, vicecampionii de la United ar putea câștiga derby-ul cu harghitenii la masa verde!

Conform unui comunicat al clubului gălățean ciucanii au jucat preț de 6-7 secunde numai cu jucători seniori în teren, fără jucător sub 23 de ani! ”Conform modificărilor aduse regulamentului înaintea sezonului curent de fotbal în sală, fiecare echipă de Liga 1 este obligată să utilizeze în orice moment al jocului minimum un sportiv sub 23 de ani eligibil pentru echipa națională a României. Ieri, cu aproximativ cinci minute înainte de final, campionii României, din neatenție, au utilizat preț de 6-7 secunde numai jucători neeligibili pentru această categorie”, se arată în comunicatul CS United Galați.

”Demersul CS United Galați este bine intenționat. Nu facem tam-tam doar de dragul spectacolului din afara fenomenului, însă prevederile regulamentului nu pot fi contestate: “Echipa care nu se conformează obligațiilor stabilite de art. 44 alin. 11 și 12 din regulament vor fi sancționate cu pierderea jocului prin forfait (scor 0-5)”, spune comunicatul CS United.

Culoar spre un sfert de finală de Cupă United – Imperial M. Ciuc

Marți, FRF a stabilit duelurile din optimile de finală din Cupa României cât și culoarul din faza următoare a competiției sferturile de finală. În optimile de finală United va juca pe terenul echipei de Liga a II-a Futsal Poli Iași. Dacă va trece de ieșeni United va juca în faza sferturilor de finală cu învingătoarea dintre Inter Gheorgheni și Imperial Miercurea Ciuc, într-o finală prematură de Cupă. Jocurile din optimile de finală sunt programate să se dispute în luna februarie a anului viitor.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal