Vălmărenii preiau șefia în L4, Braniștea urcă pe trei, cu o etapă înainte de finalul turului

280
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Penultima etapă din turul primului eșalon județean, etapa a 12-a, a adus modificări importante pe podiumul clasamentului. Avântul Valea Mărului s-a impus în derby-ul cu Zimbrul Slobozia Conachi, scor 3-2, și a preluat șefia clasamentului. Unirea Braniștea a trecut cu scorul 3-0 de Victoria Tecuci, a profitat de înfrângere, scor 2-1, a Gloriei Ivești pe terenul celor de la Voința Cudalbi și a urcat pe trei în Liga a IV-a cu o etapă înainte de finalul turului.

Scorul penultimei etape a turului a fost furnizat de Juventus Toflea. Formația din Brăhășești a învins cu scorul 5-0 Victoria Independența, formația din Toflea este la prima victorie stagională.

Avântul Vânători a urcat la cinci numărul victoriilor din acest sezon după ce a trecut cu socrul 1-0 pe sinteticul de la Dunărea, de Agrostar Tulucești, iar Avântul Drăgănești a adus prima victorie a oaspeților, în meciurile de duminică, scor 2-1, pe terenul celor de la Viitorul Costache Negri.

Avântul Valea Mărului este noul lider al campionatului, 34 de puncte, un punct mai mult decât echipa de pe locul doi, Zimbrul Slobozia Conachi, iar pe trei a urcat Unirea Braniștea 23 de puncte. Alte patru echipe: Voința Cudalbi, locul 4, 23 de puncte, Quantum Club Galați, locul 5, 21 de puncte, Gloria Ivești, locul 6, 21 de puncte, și Victoria Tecuci, locul 7, 21 de puncte, sunt în lupta pentru ultima treaptă a podiumului.

În ultima etapă din tur se vor disputa jocurile:

Agrostar Tulucești – Quantum Club Galați

Avântul Drăgănești – Avântul Vânători

Gloria Ivești – Viitorul Costache Negri

Avântul Valea Mărului – Voința Cudalbi

Victoria Independența – Zimbrul Slobozia Conachi

Victoria Tecuci – Juventus Toflea

Muncitorul Ghidigeni – Unirea Braniștea.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal