Vicecampionii de la United revin în ”Polivalentă” cu două meciuri în patru zile

72
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

După remiza de la Deva, scor 4-4, gruparea gălățeană de futsal United, vicecampioana ultimelor două ediții din Liga I, revine la jocurile de pe teren propriu, Sala Sporturilor Dunărea, cu două meciuri în decurs de patru zile.

Prima dată, vineri, 8 noiembrie, de la ora 18.00, formația pregătită de Florin Ignat va juca cu codașa CFF Clujana Cluj-Napoca, în ultima etapă a turului sezonului regulat, urmând ca luni, de la aceeași oră 18.00, vicecampionii să joace cu Informatica Timișoara, meci ce contează pentru prima etapă din retur.

Conform lui Florin Ignat, antrenorul de la United, meciul de vineri cu Clujana este de pregătire pentru confruntarea de luni cu Timișoara. ”Meciul cu cei de la Clujana îl abordăm așa cum l-am abordat și pe cel de la Deva. Cu siguranță să luăm cele trei puncte, iar luni să fim într-o formă foarte bună pentru meciul cu Timișoara. Meciul de luni o să fie unul greu, dar sperăm să îl câștigăm”, a spus Florin Ignat.

Cele două jocuri sunt abordate de United de pe locul doi în clasamentul la zi din Liga I cu 10 puncte, trei victorii, o remiză, o înfrângere, golaveraj 26-15. Gălățenii sunt la opt puncte de liderul Imperial Miercurea Ciuc, iar cu echipa de pe locul trei, Dunărea Călărași, se află la egalitate de puncte, dar gălățenii au un meci mai puțin disputat.

Pentru jocul de vineri gălățenii nu se vor baza pe serviciile lui Daniel Araujo, probleme cu viza de reședință, iar Andrian Lașcu este incert.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal