Victorie la Miercurea Ciuc pentru CSM Galați!

724
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa de hochei de la CSM Galați a reușit prima victorie de prestanță a sezonului. Formația gălățeană s-a impus cu scorul 6-3 (3-1, 1-2, 2-0), pe terenul celor de la SC Miercurea Ciuc, în primul meci al dublei din Campionatul Național de Seniori.

Chiar dacă harghitenii au deschis scorul, minutul 3, Rokaly Norbert, gălățenii au întors soarta meciului în favoarea lor cu un parțial 3-0 în prima repriză. Denys Zabludovski a egalat în minutul 5, Anton Butochnov a trecut CSM-ul în avantaj, minutul 9, iar Vitalii Kyrychenko, în minutul 15, a stabilit scorul după prima repriză, 3-1 CSM.

Ciucanii au marcat primii și în a doua treime, Rokaly Szilard, în minutul 26, dar Alexnader Neznamov a refăcut avansul gălățenilor imediat, în minutul 27, (4-2). După 40 de minute avansul formației gălățene a fost de un gol, harghitenii au marcat în minutul 35, gol marcat de ciucani în dublă superioritate numerică. Ultima parte a jocului a debutat cu golul de 5-3, marcat de Evgeni Skachov, în minutul 3 din repriza a treia, iar pe final, cu 30 de secunde rămase de jucat Anton Butochnov a stabilit scorul final, 6-3 CSM Galați, cu un gol marcat în poarta goală.

CSM Galați: Onodi Otto, Magor Zsopos – portari;

Hildebrand Szabolcs, Anton Cristian Popa, Cătălin Berdilă, Nagy Istvan, Mikhail Rybalko, Maxim Rybalko, Evgeni Yemelianenko, Pal Zsombor, Ciprian Țapu, Szocs Attila – fundași;

Adrian Irimia, Sergei Paior, Otto Szopos, Evgeni Skhacov, Lorincz Levente, Alexander Neznamov, Vitalii Kyrychenko, Denis Zabludovski, Anton Butochnov, Patrick Machala – atacanți.

Miercuri, de la ora 18.30, cele două echipe se vor întâlni din nou, tot în Harghita. Prin victoria de la Miercurea Ciuc CSM Galați ajunge la 37 de puncte din 14 jocuri.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal