Zimbrul Sl. Conachi a trecut și de marele hop Gloria Ivești. Luptă încinsă pentru ultima treaptă a podiumului în L4

322
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Începută cu remiza, scor 2-2, de la Vânători dintre gazdele de la Avântul și gălățenii de la Quantum, etapa a XI-a din primul eșalon județean a continuat cu victoria, scor 3-2, pe stadionul ”Municipal” din Tecuci, a gazdelor de la Victoria cu cei de la Muncitorul Ghidigeni.

În meciurile de duminică Zimbrul Slobozia Conachi a urat la 11 numărul victoriilor consecutive din acest sezon, după ce a trecut de marele hop numit Gloria Ivești. ”Zimbrii” s-au impus cu 2-0, pe stadionul ”Nicu Nour” din Ivești cu cei de la Gloria și abordează derby-ul campionatului cu vălmărenii cu maximum de puncte, 33. În etapa a XI-a viceliderul, Avântul Valea Mărului, a trecut cu 3-0 de Juventus Toflea, cel mai probabil echipa din Toflea nu s-a prezentat la joc.

Celelalte rezultate din etapa a XI-a:

Victoria Independența – Juventus Toflea 1-7

Avântul Drăgănești – Voința Cudalbi 1-3

Agrostar Tulucești – Viitorul Costache Negri 8-1

Înaintea etapei a 12-a, penultima din acest sezon, Zimbrul Slobozia Conachi conduce cu 11-0-0, 33 de puncte, Avântul Valea Mărului este doi cu 31 de puncte, Gloria Ivești se menține pe locul trei, locul de pe podium al medaliatei cu bronz din ultimele două sezoane este ”vânat” Victoria Tecuci, locul 4, 21 de puncte, Unirea Braniștea, locul 5, 20 de puncte, Voința Cudalbi, locul 6, 20 de puncte, sau Qunatum, locul 7 cu 18 puncte.

În afara derby-ului campionatului Zimbrul Slobozia Conachi – Avântul Valea Mărului etapa a 12-a mai programează jocurile:

Quantum Club Galați – Muncitorul Ghidigeni

Unirea Braniștea – Victoria Tecuci

Juventus Toflea – Victoria Independența

Voința Cudalbi – Gloria Ivești

Viitorul Costache Negri – Avântul Drăgănești

Avântul Vânători – Agrostar Tulucești.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal