CSM Arcada începe miercuri parcursul în Cupa CEV. ”Vom întâlni un adversar dintr-un volei bun”

147
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

După eliminarea din Liga Campionilor echipa masculină de volei CSM Arcada va continua în Cupa CEV, a doua competiție europeană la nivelul cluburilor. Miercuri, 11 noiembrie, de la ora 20.00, formația pregătită de Sergiu Stancu va juca manșa tur din 16-imile Cupei CEV în Finlanda pe terenul celor de la Savo Volley Kuopio.

Antrenorul formației gălățene, Sergiu Stancu, a declarat că va avea de înfruntat un adversar de calitate ce provine dintr-un volei prezent la marile competiții europene și mondiale an de an. ”Este o echipă bună, în primul rând voleiul din Finlanda este unul bun, toată lumea știe că an de an echipa națională merge la competiții la World League, la competițiile europene, Zalăul are un trăgător principal de echipa națională, (Sauli Sinkkonen)”, a spus Stancu.

În dubla cu finlandezii de la Savo Kuopio antrenorul de la CSM Arcada, Sergiu Stancu, 37 de ani, se va duela cu un fost coleg de echipă de la CVM Tomis Constanța. ”Cei din Finlanda au și un jucător, un ”fals”, care a fost coleg cu mine, ori este el prea bătrân, ori eu prea tânăr ca antrenor. Olli-Pekka Ojansivu, 31 de ani, a jucat și la Tomis Constanța, un jucător bun, cu experiență sunt convins că cel puțin pe teren propriu vor avea o evoluție entuziasmantă”.

După victoria 3-0 în meciul de pe teren propriu cu Vojvodina Novi Sad, dar cu calificarea pierdută după setul de aur în Serbia, gălățenii vor juca returu din 16-imile Cupei CEV pe propriul teren, 17 decembrie, ora 18.00. Sergiu Stancu mai spune că se bazează pe publicul gălățean la manșa retur. ”Returul îl jucăm acasă și sperăm că vom avea aportul publicului. În meciul cu Zalăul am simțit aportul publicului de la prima minge până la final. Am simțit energia pozitivă transmisă de public și le mulțumesc pe această cale”, a încheiat Sergiu Stancu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal