CSM Arcada, trei puncte în derby-ul cu Zalăul și primul loc la finalul turului

64

Echipa masculină de volei CSM Arcada și-a asigurat primul loc la finalul turului campionatului Diviziei A1. Formația gălățeană a câștigat toate cele trei puncte în derby-ul campionatului cu VM Zalău și s-a distanțat la patru puncte în fruntea clasamentului cu o etapă înainte de finalul primei părți de campionat.

Derby-ul cu VM Zalău a fost câștigat de CSM Arcada cu scorul 3-1, după un meci destul de echilibrat în care gălățenii au avut inițiativa. Primul set a fost câștigat de formația gălățeană cu scorul 25-21. În al doilea parțial s-au impus tot gălățenii, scor 25-22. Zalăul a revenit în setul trei, câștigat cu socrul 25-18, iar în ultimul parțial CSM Arcada s-a impus cu 25-18.

Sergiu Stancu a început meciul cu formula: Hernan – Bala, Bisette, Terzic, Klapwijk, Georgiev, Cabrera – libero. Au mai jucat: Kollo, Talpă. Carrasco, Matei. Niels Klapwijk a fost cel mai bun jucător al meciului cu 17 puncte realizate.

Cu cele trei puncte din victoria cu VM Zalău formația gălățeană și-a asigurat primul loc în Divizia A1 la finalul turului. Gălățenii au 24 de puncte din nouă meciuri jucate, patru puncte, dar și un meci în plus față de echipa de pe locul doi, Dinamo București. Turul Diviziei A1 se va încheia cu etapa din 14 decembrie, dar CSM Arcada a jucat în devans, victorie 3-0 la Baia Mare. Pentru formația gălățeană urmează meciul din 16-imile Cupei CEV, manșa tur, miercuri, 11 decembrie, în Finlanda, cu cei de la Savo Volley Kupio.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal