Cu 1.700 spectatori în tribune, CSU Belor a ratat calificarea la turneul final al Cupei în set decisiv

191
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

CSU Belor și CSM Târgoviște au avut nevoie de st decisiv pentru a se decide calificarea la turneul final, final foru, al Cupei României. După un meci cu mai multe răsturnări de situație la conducere CSU Belor a cedat cu scorul 2-3 jocul de accedere între primele patru din Cupă.

Formația din Târgoviște a condus prima în meci și a câștigat primul parțial cu scorul 25-21. Scorul a fost echilibrat doar în debutul meciului, 4-4, după care CSM-ul din Târgoviște a preluat conducerea, (9-10, 10-14, 14-18, 21-25. Spre finalul setului gălățencele au revenit de la 17-24 au salvat patru mingi de set, insuficient pentru a întoarce soarta în primul parțial

Vizitatoarele au condus primele și în setul secund, (5-6, 12-13), gălățencele au egalat și au preluat conducerea spre finalul setului, 17-16, după un serviciu as al coordonatoarei Bouza. Anamaria Berdilă cu un as și un serviciu aproape as a distanțat Belor la 22-17, iar Sorina Miclăuș și Ivana Radonic au realizat punctele de închidere a setului, 25-23

Pe fondul jocului bun din partea a doua al celui de al doilea parțial CSU Belor s-a impus în setul trei cu 25-22 și a preluat conducerea în meci, scor 2-1. Formația gălățeană a dominat setul, a condus în ea mai mare parte din parțial, 4-2, 9-6, 12-8, 15-10, 18-13, 23-16. Avansul a mai scăzut pe final, 24-22, dar înainte ca grijile să apară Sorina Miclăuș a închis setul.

În finalul jocului gălățencele, cu o rotație scurtă, nu au mai avut suflu și au pierdut ultimele două secvențe de joc cu 10-25 în setul patru și 7-15 în decisiv. Pentru jocul de sâmbătă antrenorul Bogdan Paul a putut folosit doar nouă jucătoare. Echipa de start a fost: Ivana Radonic, Maria Coral Bouza, Anamaria Berdilă, Borislava Saykova, Talita Do Nascimento, Sorina Miclăuș, Andreea Ispas – libero. Au mai jucat: Ana-Marisa Radu și Violeta Stan.

1.700 de spectatori!

La jocul de sâmbătă au asistat, conform statisticii oficiale FR Volei, 1.700 de spectatori, probabil record pentru Polivalentă. Pe lângă tribuna clasică organizatorii au suplimentat numărul de locuri cu două peluze mobile montate pe parchet în fața porților de handbal/futsal.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal