Cupa României debutează miercuri la Brașov. Grupă cu Ciucul și Steaua pentru CSM Galați

274
Photo by Matthew Fournier on Unsplash

După turneul de calificări preolimpice al echipei naționale, Brașovul revine în prim planul hocheiului cu turneul final de Cupa României. La ediția din acest an vor participa șase din cele șapte echipe angrenate în Campionatul Național de Seniori, fără Sapientia U23, echipele fiind împărțite în două grupe de trei echipe.

CSM Galați face parte din Grupa B, iar adversare vor fi: SC Miercurea Ciuc și Steaua București. În cealaltă grupă vor juca: CSM Corona Brașov, ACSH Gheorgheni și Sportul Studențesc.

Cele două meciuri din grupă vor fi jucate de formația gălățeană de la ora 15.00. Miercuri, 18 decembrie, CSM Galați va juca cu Steaua București, iar vineri, 20 decembrie, formația gălățeană va întâlni SC Miercurea Ciuc într-un posibil derby pentru accederea în finala competiției.

La finalul meciurilor din faza grupelor echipele de pe primul loc vor juca în finala Cupei României, duminică, 22 decembrie, de la ora 19.00, în timp ce echipele de pe locul doi în cele două grupe vor juca pentru medaliile de bronz, în finala mică.

Sezonul trecut Cupa României s-a jucat în Harghita, Miercurea Ciuc și Cârța, iar CSM Galați a pierdut meciul decisiv de calificare în finală, la limită, scor 3-4, cu Corona Brașov. Celelalte două adversare din grupă Steaua și CSHC Marton Aron Sândominic, (Sapientia U23), au fost câștigate de gălățeni cu 13-3 și 6-0.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal