Eugen Ilie, despre victoria cu Ciucul: ”Am avut ceva emoții la început”

67
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

CSM Galați, echipa de baschet, și-a încheiat meciurile de pe teren pe teren propriu din acest an cu o victorie confortabilă, scor 95-77, cu ultima clasată CSM Miercurea Ciuc. Antrenorul formației gălățene Eugen Ilie a declarat că după victoria cu liderul a avut ușoare emoții înaintea jocului.

”Nu s-a pus problema învingătoarei în acest meci, felicit băieții pentru acest aspect. Am avut ceva emoții la început, dar nu datorită valorii, doar prin simplul fapt că noi veneam după o victorie mare, (83-78 cu CSO Voluntari), ei veneau cu doi jucători noi față de precedenta întâlnire cu noi, și atunci am crezut că va fi o oarecare relaxare în joc, dar nu a fost”, a spus Eugen Ilie.

Tehnicianul formației gălățene a mai spus că așteaptă finalizarea tratativelor cu un jucător în pauza de iarnă. ”Sperăm să aducem încă un jucător, avem răspunsuri, stăm după ele. O dată am fost refuzați, acum încercăm, să vedem pe mai departe. Sperăm să îl aducem, este exact ce ne trebuie”, a spus Eugen Ilie.

Până la pauza de iarnă CSM Galați mai are de jucat un meci, sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 20.00, pe terenul celor de la CSM Târgu Jiu, (locul 6, 3/7). După jocul de la Târgu Jiu următorul meci al gălățenilor este programat pentru 4 ianuarie, pe propriul teren cu CSM Focșani, (locul 4, 5/5). CSM Galați este pe doi în clasamentul Grupei B din LNBM cu 8/2 la general, o victorie mai puțin decât liderul grupei CSO Voluntari.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal