FC Universitatea iernează a doua în Liga I!

91
Foto: Facebook/FC Universitatea Galați

Aflată abia la al doilea sezon în eșalonul de elită al fotbalului feminin de la noi, prima echipă de la FC Universitatea și-a asigurat o poziție onorantă la finalul turului. Formația gălățeană abordează vacanța de iarnă de pe locul doi în Liga I.

În ultima etapă din tur FC Universitatea au jucat pe terenul celor de la Selena Constanța și s-a impus cu scorul 2-1. Pentru formația gălățeană în victoria de la Constanța au marcat Cristina Cerescu și Monica Bențoiu. Cele trei puncte câștigate la Constanța coroborate cu remiza, scor 1-1, dintre principalele urmăritoare, Vasas Femina Odorheiu Secuiesc – Fortuna Becicherecul Mic, asigură locul doi la finalul turului pentru echipa de fotbal feminin a Galațiului.

FC Universitatea abordează iarna cu 26 de puncte, un punct în plus față de echipa de pe locul trei, Fortuna Becicherecul Mic, trei puncte mai mult decât Femina Odorheiu Secuiesc, dar și un ecart de cinci puncte față de liderul U Olimpia Cluj-Napoca.

Și linia de clasament de la finalul turului este impresionantă pentru o echipă aflată abia la al doilea sezon în elită, opt victorii, două remize, o înfrângere, sincopa a fost în etapa a doua pe propriul teren, scor 1-3 cu Femina Odorheiu Secuiesc, 33-10 golaveraj.

Ultimul joc al turului a fost abordat de FC Universitatea cu formula: Natalia Munteanu – Andreea Surcică, Olga Cuşinova, Alexandra Ivan, Valentina Ivan – Lidia Moacă, Irina Topal, Cristina Cerescu – Monica Benţoiu, Carmen Marcu, Tabita Croitoru. Antrenori: Alexandru Caracaș, Gabriel Călinescu și Gheorghe Cucu. În prima etapă din retur FC Universitatea are programat meci pe propriul teren cu nou promovata Luceafărul Filiași.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal