Final de tur pe loc de Europa la CSU Belor

330
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Punctul câștigat de CSU Belor în penultima etapă din tur, pe terenul celor de la CSM Lugoj, s-a dovedit a fi suficient pentru formația gălățeană să termine prima parte a campionatului, turul, pe locul cinci.

Turul sezonului regulat din Divizia A1 a fost încheiat de CSU Belor pe locul cinci cu 16 puncte acumulate în zece jocuri, un punct mai mult decât echipa de pe locul șase, CSM Lugoj.

Linia de clasament a formației gălățene de la finalul turului este echilibrată, cinci victorii – cinci înfrângeri, 17 seturi câștigate – 17 seturi pierdute. Dacă vor încheia sezonul pe locul cinci, sezon regulat + play-off, fetele de la CSU Belor vor putea evolua în Cupa Challenge

De altfel, accederea în cupele europene este și unul din obiectivele formației gălățene. ”Obiectivul este să intrăm în primele șase echipe, să jucăm în play-off, se pare că acest lucru este posibil. Dacă vom avea ocazia să ocupăm o poziție mai bună de locul șase, nu o vom rata, astfel că din sezonul viitor să jucăm în cupele europene, unde ne dorim foarte mult”, a spus într-o intervenție la Lider Sportiv, de la Lider FM, managerul sportiv al echipei Silviu Șoimu.

Următorul joc în campionatul Diviziei A1 pentru CSU Belor este programat la 11 ianuarie 2020 pe terenul campioanelor de la Volei Alba Blaj, în prima etapă din retur. Până atunci gruparea gălățeană va încheia anul cu un joc în Cupa României. Sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 12.30, la Sala Sporturilor Dunărea, CSU Belor va juca cu CSM Târgoviște în faza secundă a Cupei României. Jocul, ultimul înaintea final four-ului, va fi transmis în direct de TVR 3.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal