Liviu Ciubotariu: ”Sper ca noua conducere a Universității să țină echipa de fotbal”

358

În direct la Lider Sportiv, Lider FM, președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a vorbit despre parcursul celor de la CSU Dunărea de Jos în turul sezonului de debut în cel de la treilea eșalon.

”Eu i-am atenționat că este o diferență între eșaloane de la Liga a IV-a la Liga a III-a și de la Liga a III-a la Liga a II-a și mai sus la fel. Ei au mizat pe aceeași jucători tineri, așa este proiectul lor cu jucători tineri, studenți, însă pentru acești tineri impactul cu eșalonul trei a fost foarte dur. Au întâlnit jucători cu experiență la nivelul Ligii a II-a sau cu state vechi la Liga a III-a. Din păcate au început greoi și sunt pe poziție de retrogradare”, a spus Liviu Ciubotariu.

Președintele AJF-ului a vorbit și despre schimbările de la nivelul conducerii Universității. ”Am înțeles că au fost ceva probleme cu banii. Bugetul pentru Liga a III-a e altul față de Liga a IV-a. Am văzut că au fost alegeri pentru conducerea Universității, este un rector nou, și sper să țină echipa și să nu… Am auzit diverse semnale, nu vreau să cred că va dispărea această echipă, ar fi o pată negară pentru actuala conducere a Universității. Să o mențină și să o salveze de la retrogradare pentru că acum au experiența unui tur de campionat, cu câteva întăriri cu jucători cu experiență, 2-3 jucători, cu tinerii de acolo, au un antrenor cu mare experiență sper să scape de la retrogradare”, a încheiat Liviu Ciubotariu.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal