Oțelul reia pregătirile la jumătatea lunii ianuarie

155
Foto: Facebook/SC Oțelul

După o jumătate de sezon încheiată cu un bilanț pozitiv gruparea gălățeană de Liga a III-a SC Oțelul a intrat în vacanță. Pauza jucătorilor și antrenorilor Oțelului va fi până la jumătatea lunii ianuarie. Mai exact luni, 13 ianuarie, SC Oțelul are programată revenirea la antrenamente după pauza de iarnă, pregătirile urmând să fie reluate la stadionul Oțelul.

”Urmează o binemeritată perioadă de pauză pentru echipă, după o primă parte în care am încercat să dăm totul la fiecare partidă. Jucătorii au creat o stare de spirit în vestiar care ne-a adus multe rezultate pozitive în acest sezon și care ne-au permis să ocupăm un loc onorabil în clasament, dar sigur că e de datoria noastră să ne autodepășim în permanență. La fel de important e că am promovat mulți tineri din propria pepinieră, dacă analizăm în perspectivă întregul lot cred că rezultă o medie de vârstă foarte scăzută, ceea ce e îmbucurător pentru viitorul acestui club”, a spus Alexandru Ciobanu antrenorul SC Oțelul pentru site-ul formației gălățene.

În prima etapă din returul Ligii a III-a SC Oțelul va juca pe teren propriu cu CSM Pașcani, meci ce este programat pentru 7 martie. Prima deplasare din retur va fi jucată de gruparea gălățeană pe terenul concitadinei CSU Dunărea de Jos, stadionul Portul Roșu. SC Oțelul a încheiat turul de campionat cu 23+4 de puncte din 15 jocuri, opt victorii, trei remize, patru înfrângeri, golaveraj 22-19.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal