Victorie categorică pentru CSM Galați în ultimul meci din acest an

160
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Cu 101-73 a fost câștigat de CSM Galați ultimul meci din acest an. Băieții lui Eugen Ilie au jucat sâmbătă seara la Târgu Jiu, cu CSM-ul local, în etapa a 11-a din Grupa B a Ligii Naționale.

Doar în primul sfert, pierdut cu scorul 21-17, formația gălățeană a întâmpinat ceva probleme, celelalte trei secvențe au fost câștigate de gruparea gălățeană 29-16 al doilea parțial, 31-21 la revenirea după pauza mare și 27-12 (+25), ultima secvență de joc.

Milos Krivokapic a fost MVP-ul meciului cu 24 de puncte marcate, pentru CSM Galați au mai marcat: Jacoby Armstron 23p, Cris Porter Bunton 16p, Vlad Corpodean 16p, Mihajlo Bogdanovic 12p, Isaiah Maurice Marin 4p, Vlad Negoițescu 3p, George Vlad 2p, Andrei Sava un punct.

Până la finalul primei faze din LNBM CSM Galați mai are de jucat trei meciuri. Prima dată sâmbătă, 4 ianuarie, de la ora 17.00, la Polivalentă, CSM Galați va juca cu ABC Athletic Constanța, sâmbătă, 11 ianuarie, meciurile de pe teren propriu din Grupa B a LNBM vor fi încheiate de CSM Galați cu un joc contra celor de la CSM Focșani, iar prima fază din Liga Națională va fi terminată de CSM Galați cu jocul de pe terenul celor de la CSM Mediaș, 18 ianuarie.

Indiferent de rezultatele celor trei jocuri CSM Galați, locul doi în Grupa B a LNBM cu 9/2 la general, va juca în următoarea fază a Ligii Naționale în Grupa Galbenă alături de: CSO Voluntari, CSM Mediaș și una dintre ABC Constanța – CSM Focșani, dar și ultimele două din Grupa A, BCMU Pitești și una dintre Steaua, Craiova sau Dinamo. La finalul jocurilor din Grupa Galbenă, locurile 7-12, primele două clasate vor obține calificarea în play-off.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal