2×4-1. CSM Galați a dublat victoria de sâmbătă cu Gheorgheniul

288
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Victoria de sâmbătă cu ACSH Gheorgheni a fost dublată de hocheiștii de la CSM Galați cu un nou succes, scor 4-1, în fața aceleași formații din Gheorgheni. Meciul de duminică a avut două reprize echilibrate, câștigate de cele două echipe cu 1-0, și o ultimă treime în care CSMG s-a impus categoric, scor 3-0.

CSM Galați a deschis scorul în minutul opt al jocului, Zabludovsky a marcat după ce a fost servit din margine de Kyrychenko, 1-0 a fost socrul după primele 2-0 de minute. În treimea secundă harghitenii au egalat, imediat după debutul jocului, într-un moment de superioritate numerică, Paior a fost eliminat pentru o infracțiune restantă din finalul primei reprize.

Formația gălățeană a marcat pentru 2-1, gol marcat prin intermediul unui șut de la linia albastră de Mikhail Rybalko, dar golul a fost anulat, pe motiv că unul dintre jucătorii gălățeni s-au aflat în semicercul din fața porții, suprafața de protecție a portarului. După două reprize s-a intrat la egalitate 1-1, chiar dacă Kyrychenko și Neznamov au încercat în mai multe rânduri poarta lui Rucjuz Gellert.

La patru minute de la reluarea jocului din ultima treime CSM Galați a marcat pentru 2-1, gol validat, Evgeny Skachkov a recuperat pucul în treimea neutră și a marcat în urma unui contraatac purtat de unul singur. La jumătatea reprizei a treia Kyrychenko și Zabludovsky au repetat schema de la golul cu care au deschis scorul și au distanțat CSM Galați la 3-1, iar scorul final, 4-1, a fost stabilit de Evgeny Skachkov. Cu cinci minute înainte de final atacantul rus a marcat din fața porții harghitenilor, după ce a primit pase de la Neznamov/Paior.

La fel ca în jocul de ieri rotația CSM Galați a fost:

Mihail Rybalko, Nagy Istvan, Evgeny Skachkov, Sergei Paior, Alexander Neznamov;

Maxim Rybalko, Evgeny Emelianenko, Vitali Kyrychenko, Denis Zabludovsky, Konstantin Pushkaryov;

Hildebrand Szabolcs, Ciprian Țapu, Adrian Irimia, Anton Butochnov, Patrik Machala;

Pal Zsombor, Cătălin Berdilă, Anton Popa, Otto Szopos, Lorincz Levente. Poarta a fost asigurată de Otto Onodi, în timp ce Szopos Magor a fost portar de rezervă.

CSM Galați este pe doi în clasamentul din Campionatul Național de Seniori cu 46 de puncte din 17 jocuri, 15 victorii-2 înfrângeri, iar marți, de la ora 18.30, va juca, tot la Galați, cu Steaua București.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal