4-2 și-n meciul doi!

484
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Hocheiști de la CSM Galați s-a impus și în al doilea joc de pe propria gheață cu Corona Brașov, campioana României. La fel ce în meciul de sâmbătă formația gălățeană s-a impus cu scorul 4-2, după un nou joc spectaculos cu momentele de dominare împărțite de cele două combatante.

CSM Galați a intrat în forță în meci și s-a impus în prima treime cu scorul 3-0. Skachkov a deschis scorul rapid, minutul 3.18, Neznamov peste șase minute a majorat diferența în urma unui contraatac, iar Paior, în minutul 14, din pasa lui Skachkov, cu un șut de la distanță a marcat pentru 3-0. După prima repriză avansul gălățenilor putea fi mai mare, Neznamov la 1-0, pe contraatac, a tras în Polc, portarul de azi al brașovenilor.

Formația brașoveană a revenit în joc în treimea secundă, câștigată cu scorul 2-0, o repriză presărată cu multe durități și momente de eliminare. Brașovul a revenit pe tabela rapid, la trei minute de la reluare, gol marcat de Zagidulin, fostul jucător al Galațiului. Prima echipă care a beneficiat de superioritate numerică a fost CSM Galați.

Gălățenii au avut 1.38 de situație de dublă superioritate, cinci contra trei, dar concretizată doar cu o bară a lui Paior și o ripostă a lui Neznamov, pucul a trecut prin fața porții. În replică formația din Brașov să apropiat la 3-2 cu golul marcat cu 6.19 înainte de pauza. Chiar dacă CSM Galați a încercat în mai multe rânduri poartă lui lui Polc, iar Onodi a sărit din bara în bara, după două reprize tabela a fost echilibrată, scor 3-2.

În ultima parte gălățenii au jucat excelent în defensivă, au anihilat cele șase minute consecutive de superioritate numerică a brașovenilor. Gălățenii au replicat în dese rânduri pe contraatac. În minutul 11 al treimii, în inferioritate numerică, Patrick Machala a plecat pe contraatac, șicanat de unul dintre fundașii brașoveni a strecurat pucul în porta lui Polc.

Pentru CSM Galați au jucat:

Onodi Otto – portar;

Mikhail Rybalko, Nagy Istvan, Evgeny Skachkov, Sergei Paior, Alexander Neznamov;

Maxim Rybalko, Evgeny Emelianenko, Vitali Kyrychenko, Denis Zabludovsky, Konstantin Pushkaryov;

Hildebrand Szabolcs, Ciprian Țapu, Adrian Irimia, Anton Butochnov, Patrik Machala;

Rezerve: Cătălin Berdilă, Pal Zsombor, Anton Popa, Otto Szopos, Lorincz Levente, Szopos Magor – portar de rezervă.

Cu cele două victorii obținute cu CSM Corona Brașov, echipa de hochei de la CSM Galați este pe doi în clasamentul CNS cu 55 de puncte din 20 de jocuri, 15 puncte avans și două jocuri minus față de echipa de pe locul trei ACSH Gheorgheni, 5 puncte ecart, și cinci meciuri mai puțin față de liderul SC Miercurea Ciuc. Pentru CSM Galați urmează trei meciuri consecutive cu Sapientia U23, echipă ce sezonul trecut a activat în CNS sub denumirea CSHC Marton Aron Sândominic.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal