Amicale tari pentru vălmăreni în pauza de iarnă

408
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Campioana de iarnă din primul eșalon județean, Avântul Valea Mărului, și-a stabilit cinci jocuri de verificare în pauza de iarnă, cea mai mare parte dintre ele cu echipe din eșalonul superior, Liga a III-a.

Startul în jocurile de verificare a vălmărenilor este programat pentru duminică, 2 februarie, cu începere de la ora 11.00, pe terenul sintetic al stadionului Siderurgistul, contra celor de la SC Oțelul, Liga a III-a. La jumătatea lunii februarie echipa din Valea Mărului are programat test cu Dacia Unirea Brăila, echipă ce activează în seria a II-a din Liga a III-a.

La o săptămână distanță, 22 februarie, Avântul Valea Mărului se va duela cu o altă echipă ce provine din județul Brăila, CS Făurei, formație ce activează de asemenea în seria secundă din al treilea eșalon. Miercuri, 26 februarie, vălmărenii au programat meci cu o altă echipă de Liga a III-a, Sporting Liești. Seria jocurilor de verificare va fi încheiată de gruparea vălmăreană cu un test contra celor de la CSM Galați, echipă ce activează în campionatele de juniori.

În pauza de iarnă Avântul Valea Mărului mai are de disputat și turneul final de la Cupa de Iarnă, fotbal în sală. Liderul din primul eșalon județean va juca pentru trofeul competiției organizate în memoria fostului mare arbitru internațional Nicolae Rainea alături de Zimbrul Slobozia Conachi, locul 2 la finalul turului din Liga a IV-a, Gloria Ivești, locul trei după tur în Liga a IV-a, și surpriza Șoimii Foltești, formație înființată în vara anului 2019 și activează în Liga a V-a, al doilea eșalon județean.

Cu 12-1-0 Avântul Valea Mărului a terminat turul pe primul loc în Liga a IV-a, un punct mai mult decât echipa de pe locul doi Zimbrul Slobozia Conachi. În prima etapă din retur Avântul Valea Mărului are programat joc pe propriul teren cu Viitorul Costache Negri.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal