Au jucat și au donat. 11.000 de lei pentru familia Poiană din Slobozia Conachi

1058
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Înaintea sărbătorilor de iarnă casa familiei Poiană din Slobozia Conachi a luat foc. În imobil locuia mama, Elena Poiană, alături de cei cinci copii ai săi.

În sprijinul familiei defavorizate a sărit imediat primarul comunei Slobozia Conachi, Emil Dragomir, care a organizat un turneu caritabil, de fotbal, în sala de sport a localității numit ”Joacă și ajută”. La apelul edilului șef din Slobozia Conachi au răspuns echipele: Independența, Sporting Club Galați, Zimbrul Slobozia Conachi, Viitorul Slobozia Conachi, Slobozia Conachi I (Grigoraș), Galați 4×4.ro, Luceafărul Berești, Slobozia Conachi II (Iulian), Lascăr Schela, Școala de Fotbal Oțelul Galați și AJF Galați.

În urma competiției disputate pe parcursul a doua zile s-au strâns 9.000 de lei, la care s-au adăugat 2.000 de lei donație personală din partea primarului Emil Dragomir. Se preconizează ca până în primăvara acestui an familia Poiană să se mute în casă nouă, mai ales că autoritățile locale, Consiliul Local și Primăria Slobozia Conachi, vor sprijini familia Poiană cu suma de 30.000 lei. Cei care doresc să sprijine inițiativa primarului din Slobozia Conachi o pot face aici.

Altfel, turneul a fost câștigat de Zimbrul Slobozia Conachi după ce în finală a trecut de AJF Galați, echipă formată în majoritate din arbitri.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal