CSM Galați continuă parcursul din LNBM în Grupa Galbenă

162
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Echipa de baschet de la CSM Galați a terminat Grupa B a Ligii Naționale pe locul trei. În ultima etapă a grupei formația gălățeană a cedat cu scorul 86-77 jocul de la Mediaș cu cei de la CSM Mediaș.

Ca urmare a locului trei ocupat la finalul Grupei B, cu 11/3 la general același bilanț ca al echipei de pe locul doi, formația pregătită de Eugen Ilie va juca în următoarea fază a Ligii Naționale Grupa Galbenă, locurile 7-12.

Alături de CSM Galați în Grupa Galbenă vor mai evolua: CSO Vountari, CSM Mediaș, CSM Focșani, echipe ce provin din Grupa B, dar și ultimele două clasate din Grupa A, SCMU Craiova și BCMU FC Argeș Pitești.

În Grupa Galbenă cele șase echipe vor juca fiecare cu fiecare meciuri tur-retur. Sâmbătă, 25 ianuarie, este programat meciul de debut în Grupa Galbenă, iar CSM Galați va juca pe propriul teren cu cei de la BCMU Pitești, locul 8 după meciurile din Grupa A.

De altfel, CSM Galați are parte de un program dificil în Grupa Galbenă, în primele trei etape gălățenii vor întâlni cele două echipe ce provin din Grupa A, Pitești și Craiova, iar în etapa a III-a echipa lui Eugen Ilie va juca pe terenul celor de la Voluntari, câștigătoarea Grupei B.

În etapa a II-a din Grupa Galbenă, 1 februarie, CSM Galați se va deplasa pe terenul celeilalte echipe ce provine din Grupa A, SCMU Craiova, urmând să evolueze în etapa a III-a tot în deplasare pe terenul celor de la CSO Voluntari, 5 februarie. După o întrerupere de aproape o lună Grupa Galbenă se va relua cu jocurile din etapa a IV-a, iar CSM Galați va întâlni primul adversar accesibil, CSM Focșani, la 1 martie, pe teren propriu. Peste o săptămână, 7 martie, este programat ultimul meci din turul Grupei Galbene, iar CSM Galați va juca pe terenul celor de la CSM Mediaș.

Returul Grupei Galbene va debuta la o săptămână distanță, 14 martie, cu jocul de la Pitești al baschetbaliștilor de la CSM Galați. În retur programul CSM Galați continuă astfel: 18 martie, CSM Galați – SCMU Craiova, 28 martie, CSM Galați – CSO Voluntari, 4 aprilie, CSM Focșani – CSM Galați, 10 aprilie, CSM Galați – CSM Mediaș.

La finalul celor zece jocuri din Grupa Galbenă primele două clasate din grupă vor obține calificarea în play-off-ul Ligii Naționale.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal